Blog - Crama Haiducilor

12/12/2012
Micul dejun - cea mai importanta masa a zilei

Cum ar fi sa ne trezim in fiecare dimineata si sa ne astepte in bucatarie o masa incarcata cu bunatati? Sa avenm de ales intre ceai, paine cu unt si marmelada, magiun sau dulceata de casa, zacusca, salata proaspata sau crema de branza, lapte sau branzeturi? Nutritionistii ne indeamna mereu sa servim micul dejun chiar daca spunem de fiecare data...

Taguri : micu dejun, mancare sanatoasa, crama, crama haiducilor, salata, rucola, parmezan, crema de zahar ars, cafea, lapte proaspat
Mai multe detalii
11/12/2012
Revelionul in Cluj, la Crama Haiducilor

 

Mai sunt cateva zile si daca nu v-ati facut inca planuri de revelion, trebuie numai sa ne suni. Avem o oferta pe care nu poti s-o refuzi! Asadar, iti prezentam Revelionul Haiducilor - cu meniu complet, mancare buna si sanatoasa, preparate gustoase de-ti lasa gura apa, desertui si bauturi cate poftesti. Si-ti mai facem cunostinta si cu microrevelionul - pentru grupuri mari sau firme. 
 
Mai trebuie sa va spunem ca atmosfera de la Crama e perfecta pentru sarbatorit? Combinatia de lemn, lut si piatra reda traditia tipic romaneasca si fa...
Taguri : Crama Haiducilor, Cluj, Revelion Cluj, revelion traditional, mancare traditionala, Raba, umorist, petrecere trecerea dintre ani
Mai multe detalii
27/11/2012
Pranzul acasa sau cina la restaurant?

Nu stim altii cum sunt, dar noi cand ne gandim la masa, ne gandim la bucate traditionale, la legume si fructe sanatoase, la lapte bogat si proaspat, la branza aia grasa si gustoasa, la bunataturi puse la pastrare in debara, la aburi parfumati care ne invaluie ca-n povesti.

 

...
Taguri : Crama Haiducilor,restaurant,pranz,cina
Mai multe detalii
20/11/2012
Petrecerile de la Crama Haiducilor

Stiti senzatia aia pe care o ai cand faci ingerasi in zapada? Senzatia aia de bine suprem, in care iti vine sa razi fara un motiv anume si care te face sa te simti bine pana in adancul zambetului tau larg?

Ei bine, la Crama ...

Taguri : Crama Haiducilor, petreceri, mancare traditionala
Mai multe detalii
24/10/2012
Desert dichisit - Spuma de branza

Ce poate fi mai bun si mai bun decat un desert vessel pe o vreme morocanoasa? Iar noi ne-am gandit la o spuma pufoasa de branza, asortata cu jeleu de mango si capsuni. Un desert ususrel, asa ca dupa o masa imbelsugata.

 

De ce ingrendiente aveti nevoie?

 

·         Mascarpone

·         Ricotta

·  &...

Mai multe detalii
18/10/2012
Tocanita saseasca de iepure servita la ceaun cu mamaliguta

Dragilor, multe si bune am mai facut noi la Crama, dar unele feluri sunt atat de bune incat clientii nostril ne intreaba de fiecare data reteta. Si, pentru ca noi nu avem secrete, ba dimpotriva, avem numai lucruri cu care ne mandrim, astazi ne-am propus sa va aratam cum facem noi tocanita de iepure.

 

Cateva secrete tot le pastram numai pentru noi, asta ca sa va bucurati de ele cat mai bine, insa, veti vedea imediat, ce usor e sa gatim impreuna.

 

Avem nevoie de mult umor, voie buna, un sort mare de bucatarie si chef de bu...

Mai multe detalii
15/10/2012
Deserturi pe alese

Fiecare masa pe care o iei in oras are povestea ei. Exista oameni alaturi de care iti place sa mananci, locuri unde adori sa mergi, deserturi pe care abia astepti sa le comanzi. Partea asta cu desertul a fost tot timpul preferata noastra! Ne place cand in bucatarie se imprastie aromele de vanilie, de dulceata, atunci cand blatul se murdareste de crema de cio...

Mai multe detalii
12/10/2012
Mancarea Haiducilor

In vremuri legendare, haiducii erau acei barbati puternici, neinfricati, care deserveau pe cei aflati in nevoi. De-a lungul timpului, folclorul i-a transformat in niste talhari frumosi, pusi in slujba binelui, si a creat o dantela romantica in jurul lor, fiind echivalenti cu personaje precum Robin Hood. Cunoscuti in balade popu...

Mai multe detalii
09/10/2012
Panna Cotta Traditionala - o reteta originala

Desertul. Pentru multi e momentul dulce al unei mese. Pentru cativa dintre noi e o magie gastronomica, o bijuterie pentru o zi incarcata de munca si stres. Alegem sa savuram ceva dulce si deodata lumea prinde mai multa culoare.

Taguri : Panna Cotta,desert,reteta,sirop de caramel,

Mai multe detalii
29/05/2012
Ce inseamna conceptul Crama Haiducilor

              Bucataria romaneasca este reprezentata in Cluj-Napoca, la cel mai inalt nivel, de restaurantul Crama Haiducilor. Aceasta locatie reuseste sa se impotriveasca prejudecatilor despre ceea inseamna un restaurant romanesc, adaptand ospitalitatea traditionala, concomitent, la exigentele moderne ale industriei si la pretentiile consumatorilor experimentati. Inventivitatea si adaptabilitatea, si ele traditional romanesti, sunt furnizate corespunzator intr-o ambianta cu stergare, vase artizanale...

Mai multe detalii
Restaurant

Restaurant traditional

A luat fiinta în anul 2005
în Cluj, sub conducerea unui
management cu peste 40 de ani
de experienta în domeniul
hotelier si al
alimentatiei publice...
Evenimente

Evenimente

Crama Haiducilor organizeaza:
- Mese Festive pentru Nunti, Aniversari, Seri Haiducesti;
- Evenimente Business;
- Evenimente Corporate;
- Petreceri private;
Cazare

Cazare

HOTEL DE ****
Pentru un sejur perfect
in Cluj Napoca
va recomandam
o vizita la
CRAMA HAIDUCILOR ...

Cosul meu

Cos de cumparaturi

0 Produse in cos,
in valoare totala de 0 RON